Daca nu vezi WIDGET-urile GRATUITE

Unele widget-uri (pe care le gasiti la fiecare limba in parte) se vad doar cu Adobe Flash Player. Daca nu vezi aceste widget-uri gratuite:

  1. CEA MAI SIMPLA METODA este sa incerci cu alt browser. Vei vedea astfel imediat despre ce este vorba. Cele mai cunoscute browsere sunt Internet Explorer, Google Chrome si Mozilla Firefox.
  2. DACA NU VEZI IN NICI UN BROWSER NIMIC, trebuie sa iti instalezi pe calculator Adobe Flash Player. De obicei, iti spune browser-ul ceva de genul GET ADOBE FLASH PLAYER, apesi pe buton/imagine si te duce exact la pagina de unde il poti instala. In principiu, ar trebui sa ajungi pe PAGINA ASTA. Salvezi fisierul in calculator, inchizi toate browserele, il instalezi dupa care dai restart la calculator.
  3. DACA VREI SA FOLOSESTI NEAPARAT GOOGLE CHROME trebuie sa iti activezi Flash Player-ul. Gasesti informatii AICI. Pe mine nu m-a ajutat din prima, insa dupa ce fac CLICK DREAPTA -> RELOAD in locul in care nu se vede, totul este OK.
  4. DACA VREI SA FOLOSESTI NEAPARAT INTERNET EXPLORER selectati dupa cum urmeaza din bara de sus: TOOLS -> INTERNET OPTIONS -> click pe tabul SECURITY -> click pe CUSTOM LEVEL -> selectati din meniu SCRIPTING si la sectiunea ACTIVE SCRIPTING apasati butonul ENABLE apoi apasati OK. Dupa asta, inchide Internet Explorerul si deschide-l din nou.
  5. DACA VREI SA FOLOSESTI NEAPARAT MOZILLA FIREFOX selectati la fel din bara de sus TOOLS -> OPTIONS -> click pe tabul CONTENT -> bifati casuta din dreptul ENABLE JAVASCRIPT si click OK. Dupa asta, inchide Mozilla Firefox si deschide-o din nou.
  6. DACA FOLOSESTI IPHONE, IPAD (ceva cu IOS), trebuie sa stiti ca browserul cu care vine echipamentul nu suporta Adobe Flash Player si nici nu exista aplicatie pe Apple Store pentru asa ceva. Pentru a vedea aplicatiile facute cu flash, trebuie sa va instalati un alt browser numit Puffin Web Browser si pe care il puteti instala din App Store ca pe orice alta aplicatie. Exista o versiune gratuita si una cu plata. Cea cu plata nu are reclama. Aceasta este singura diferenta.
  7. DACA FOLOSESTI UN DISPOZITIV CU ANDROID, situatia este similara cu cea de la IOS. Nu mai exista aplicatia Adobe Flash Player, pentru ca utiliza prea multa memorie etc. Solutia este sa va instalati un alt browser cum ar fi Puffin Web Broser sau Dolphin Web Browser, ambele gratuite.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Cod de securitate: completati casuta libera de mai jos. *