Cuvântul zilei în limba turcă

Citește în continuare ca să descoperi mai multe exemple.

Widget-uri gratuite: CUVÂNTUL ZILEI în limba TURCĂ pentru a învăța și exersa în fiecare zi pronunția și cuvintele, vocabularul acestei limbi.

[continuare…]

Ben geldim gidiyorum (sau Vânzătorii turci ambulanți)

Probabil că unul dintre motivele pentru care turcii au în sânge negustoria este religia lor. Datorită acesteia și a modului de a trăi, în multe părți din Turcia, femeile încă nu ies din casă neînsoțite.

[continuare…]

Meserii - Meslekler

Aici regăsiți o lista de cuvinte cu meseriile în limba turcă. Puteți folosi această listă să vă creați flash carduri pentru o memorare mai ușoară, sa vă scrieți CV-ul, să o descărcați în calculatorul vostru sau să o printați. Spor la învățat!

[continuare…]

WIDGET-uri GRATUITE - LIMBA TURCA

Widget-uri gratuite limba turca pentru a invata si exersa in fiecare zi cuvintele, vocabularul acestei limbi.

[continuare…]

Spanzuratoarea (Adam asmaca oyunu)

Amuzati-va, verificati-va multele sau putinele cunostinte de limba turca, jucand binecunoscutul joc “Spanzuratoarea” – “Adam asmaca oyunu”.

[continuare…]

Burse de studiu pentru masterat si doctorat Turcia 2013

Înscrierea se poate face prin intermediul următoarelor adrese de internet: www.turkiyeburslari.gov.tr sau www.trscholarships.org. Pentru a se putea înscrie, candidații care doresc să facă acest lucru de pe internet vor trebui să-ți aleagă un id și o parolă și să-și deschidă un cont. O dată intrați în cont, aceștia vor completa formularul și apoi vor încărca în sistem informațiile solicitate și își vor finaliza astfel procedura de înscriere.

[continuare…]